Roche Marine

 

Home
Vue mod vest
Vue mod øst
Lejligheden
Roche Marine
Le Cap d'Agde
Kontakt os
Vejviser
Panorama
Billedgalleri

 

Roche Marine er et 8 år gammelt lejlighedskompleks i Cap d'Agde beliggende på Mail de Rochelongue. 

Residence Cap d'Agde small.bmp (1867742 bytes)


Vores Lejlighed ligger på 6.etage i den cirkulære del øverst på det viste billede. Den cirkulære del består af 2 lejligheder, vores lejlighed ligger i den bagerste del af cirklen. Da Roche Marines ligger ud på en "tunge", har vi et fantastisk vue fra de to store terasser mod øst og vest. Fra lejligheden tager det blot turen ned i elevator og 1 minut til fods, før man er på stranden.

Lejligheden består af 3 værelser på ialt 45 kvm samt 2 store terasser på hver 16 kvm. I lejligheden er der stue med tekøkken og udgang til den vestvendte terasse. Dejligt stort badeværelse med karbad og vaskemaskine. Lille værelse med 2 sovepladser. Soveværelse med dobbeltseng og indbyggede skabe. Fra begge værelser er der udgang til den østvendte terasse.

Der er desuden privat parkeringsplads i garage under lejlighedskomplekset. 

Vandet er herligt og meget børnevenligt. Der er sandbund, det bliver ikke pludseligt dybt, og der er ingen tang. Mail de Rochelonge har restauranter, take aways, butikker, bagere, fiskehandler, supermarked mm. Om sommeren er her masser af aktivitet og underholdning.