Menuen

 

Home
Menuen
Gæsterne
Festen
Gavebordet


Ret 1:

Gazpachosuppe med jomfruhummer
i citrongræs

Vin:
Carmen Chardonnay 2003, Chile

Ret 2:

Laksecarpaccio med basilikum og kapers

Vin:
Carmen Chardonnay 2003, Chile

Ret 3:

Sprød salat med rød spinat, feldsalat, sauteret bøgehat, ristede pinjekerner, lufttørret skinke og jomfruolivenolie med balsamico

Vin:
Cutler Creek Zinfandel Rose, Californien

Ret 4:

Gratineret oksemørbrad med nye kartofler, asparges og ratatouille

Vin:
Los Vascos Cabernet Sauvignon, Chile
(Domaine's Barons De Rothschild (Lafite))

Ret 5:

Ostetallerken med bl.a. taleggio med oliven, gedeost i filodej

Vin:
Los Vascos Cabernet Sauvignon, Chile
(Domaine's Barons De Rothschild (Lafite))

Ret 6:

Flamberet crepes suzette med appelsin/cointreau-is og citrussirup

Vin:
Muscat De Riversaltes "Aristocrate", Frankrig

  Kaffe med hjemmebagte biscottikager og mor Signes lækre chokoladekager