Vejviser

 

Home
Vue mod vest
Vue mod øst
Lejligheden
Roche Marine
Le Cap d'Agde
Kontakt os
Vejviser
Panorama
BilledgalleriNår du kører i bil til Sydfrankrig, kan du vælge at køre via

bulletFrankfurt, Mulhouse og Lyon - 1.855 km. fra Odense (hurtigste rute - dog meget trafik i weekenden)
bulletFrankfurt, Basel, Geneve, Grenoble og Valence - 1.883 km. fra Odense
bulletOsnabrück, Wuppertal, Luxembourg, Metz og Nancy - 1.769 km. fra Odense (langsomste rute)

Vi kører altid om natten, og har meget gode erfaringer med at køre via Schweiz. Når vi vælger den rute, er det primært for at undgå den kraftige trafik på Autoroute du Soleil. I længden er ruten også billigere, - en vignet til ca. kr. 185,00 giver fri adgang til motorvejsnettet i Schweiz i et kalenderår.

I Frankrig betales der vejafgifter på de private motorveje. I foråret 2000 betalte vi FFranc 243,00 i vejafgifter for turen Geneve, Grenoble, Valance til Agde.    

Fra Valance køres der er af Autoroute du Soleil (A7) indtil nord for Avignon, hvor der fortsættes af A9 mod Montpellier og Narbonne. 46 km syd for Montpellier drejes af motorvejen ved afkørsel nr. 34 ud på landevej N312 mod Agde, senere N112 mod Agde/Cap d'Agde.

wpe1.jpg (50542 bytes)


Kort før Agde/Cap d'Agde drejes til højre mod Rochelongue, følg den røde markering på kortet nedenfor 


landkort capdagde m noter.bmp (893254 bytes) 

Kort før Mail de Rochelongue drejes der til højre ind på en lille P-plads foran indkørslen til den lukkede garage under Roche Marine (overfor den store P-plads anført på billedet). Lad være med at tage oppakning ud af bilen nu, gå i stedet for ind på gågaden Mail de Rochelongue og fortsæt et par hundrede meter, indtil  du når opgang A - længst ud mod havet.

Vores lejligheden er nr. 88 og ligger på 6. etage. Tag elevatoren til 5. etage og trappen den sidste etage op. I lejligheden finder du fjernbetjeningen der åbner garageporten til parkeringspladsen under Roche Marine, og nøglen til elevatoren der giver dig mulighed for at tage elevatoren direkte op i lejligheden.

Fjernbetjeningen bruges blot til at åbne garageporten - lukker automatisk. Vores P-plads ligger næsten oppe i "bunden" af garagen og har nr. 95.  I bunden af garagen til venstre kan du åbne en grøn dør, som fører direkte ud i en korridor hen til opgang A.